Het zal sommigen vast al zijn opgevallen: ik ben op deze plek niet meer actief. Ik heb mijn blog met archief en al verhuisd naar Substack, dat mij veel verspreidingsmogelijkheden biedt.

U kunt mij op Substack hier vinden.

Als u zich abonneert ontvangt u na iedere post een nieuwsbrief. U kunt kiezen voor een gratis abonnement en een betaald abonnement.

Bij een gratis abonnement blijven mijn meest recente columns voor De Telegraaf, HP/De Tijd en Golfers Magazine toegankelijk. Voor degenen die een betaald abonnement hebben gekozen (maandelijks of jaarlijks) schrijf ik elk weekeinde een exclusief verhaal. Zij hebben bovendien toegang tot mijn volledige archief vanaf 1 januari 2018 en komen ook in aanmerking voor allerlei extra's, zoals korting op mijn dit jaar bij EzoWolf te verschijnen bundel De Oude Hoogland.

Binnenkort zal mijn Substack-blog net als dit blog onder het url robhoogland.nl bereikbaar zijn.