Welja, waarom niet: de PvdD wil mensvrije gebieden, waar de wolf ongestoord moeflons en schapen kan openscheuren. Alle ruimte voor, toch? Neem het Fochteloërveen. Daar kwam ik laatst zeker anderhalve minuut geen mens tegen. Werkelijk een prima idee daarom, voor dit op Malta na dichtstbevolkte land van Europa.

Toch zou ik het graag willen inruilen voor een nóg beter plan: een mensvrij Nederland. Dat lijkt rigoureus, maar laten we wel wezen: voordelen te over. Waar geen mens, daar geen waanzin. Geen Partij voor de Dieren bijvoorbeeld, dus ook geen krankjoreme ideeën zoals hierboven genoemd, met dááruit weer voortvloeiend deprimerende ambtelijke prietpraat over habitatrichtlijnen en wolvendialogen. Om een ander maatschappelijk terrein te betreden: geen klimaklebers (sorry, maar het Duitse woord voor klimaatplakkers is veel mooier). Geen tienerrovers van 13, 14 jaar ook. Geen corrupte douane en politie in de belangrijkste doorvoerhavens van de narcostaat Nederland, te weten Schiphol en de haven van Rotterdam, waar de boel zoals iedere insider zal beamen ‘plat is’, om het in vakjargon te formuleren.

Zal ik nog even doorgaan?

Geen probleem, al haast ik mij te verklaren dat ik helaas ontelbare andere voorbeelden van het nut van een mensvrij Nederland wegens ruimtegebrek zal moeten overslaan.

Ik pik er nog drie uit.

En dan de dorhouters de schuld geven. Joehoe oudjes, ga eens dooooohoooood!

1. Geen Baudet en trawanten, u weet wel: van die types waarvan we in de eerste helft van de vorige eeuw al genoeg hinder hebben moeten ondervinden. 2. Geen beschamende personeelstekorten omdat een groot deel van de honderdduizenden beschikbare gegadigden een uitbundig door de staatskas gefinancierd werkloos bestaan prefereert. 3. Geen Rutte IV, waar ze vrijdag vast zullen hebben vernomen, via de T uiteraard, dat CZ-bestuursvoorzitter Joep de Groot niet langer kan garanderen dat de zorg voor iedereen toegankelijk is, maar waar ze gewoon de poorten geopend blijven houden voor immigranten die eveneens een beroep op de zorg zullen doen, net als op onze woningmarkt, waar de boel ook al op ontploffen staat, en ons onderwijs, met hetzelfde angstaanjagende vooruitzicht.

Hoeveel nieuwe inwoners ook alweer, volgend jaar, van buitenaf?

O ja: zeventigduizend, zeggen ze nu.

En dan de dorhouters de schuld geven.

Joehoe oudjes, ga eens dooooohoooood!

Een mensvrij Nederland? Het paradijs! Blader de kranten door, lezer. Volg de talkshows. Bezoek Twitter een tijdje. Of kijk simpel om u heen en zie en hoor de als altijd jammerende wokisten. Ik persoonlijk word heel erg blij wanneer het tot mij doordringt dat ik van dat volk verlost zal zijn. En ja, ik besef dat ik dan zelf ook de klos ben. Als nietsist heb ik daar vrede mee. Stel je toch voor dat je je ogen sluit en je ontwaakt daarna nooit meer te midden van al die misselijkmakende deugidiotie. Heerlijk!

Echt, ik gun de wolf een mensvrij Nederland.

Ik zit nog met één ding, PvdD: hoe lossen we dat met de moeflons en schapen op?

Zijn dat géén dieren dan?

Mijn Telegraaf-stukjes worden enkele dagen na publicatie op dit blog geplaatst. Abonneer je op de krant wanneer je ze direct wil lezen. Klik op het logo voor meer info.